Asa cum v-am obisnuit, in fiecare luna va punem pe browserul de net o pagina cu fotografii extrase din sedinta foto glamour pentru rubrica “Photo Booth” din Revista OK SBC. 🙂 De data aceasta am inserat si doua before/after pentru cei care doresc sa vada diferentele intre o fotografie neprelucrata si una trecuta prin “chinurile” photoshopului.

Model: Popa Marina Teodora
Makeup: Denisa Mihaela
Foto: Catalin Colniceanu
Retouch: Catalin Colniceanu si Alex Luchian

In cazul de fata am folosit o parte din echipamentul nou, respectiv un ring light, octoboxul cel mare pentru care este responsabil Alex si snoot-ul. O schema completa de asezare a luminilor va fi disponibila la workshopul pe care il pregatim. Pana atunci: vizionare placuta!

La multi ani!

╰▶ trage de slider pentru a putea vedea un before/after in timp real

Sedinta foto glamour One Picture

Sedinta foto glamour One Picture

04-sedinta-foto-glamour-One-Picture

 

Sedinta foto glamour "One Picture"

Sedinta foto glamour “One Picture”

 

Hey, asteapta o secunda… :)

Inainte sa mergi mai departe te rog sa te gandesti la toti cei ce ar putea sa se bucure citind acest articol. Fie ca este vorba de colegi, prieteni, fotografi pe care ii cunosti sau simpli prieteni virtuali de pe facebook sau alte retele de socializare; oameni ca tine care ar putea invata ceva nou de aici sau pur si simplu si-ar “clati” putin ochii in pauza de cafea. Intr-un cuvant toti cei ce ar putea beneficia de sharing-ul tau. Te rugam sa ne acorzi doar o secunda in schimbul a ceea ce ti-am oferit aici si sa impartasesti mai departe acest articol. Doar daca ti-a placut! :) Ne straduim din greu sa facem vizibile pentru tine toate acestea, te rugam sa ne ajuti facand la fel.

La finalul articolului ai mai multe butoane de sharing. Le poti folosi cu incredere! :)

De asemenea ma poti vizita pe pagina personala de Facebook sau pe pagina oficiala One Picture vezi ce mai “coc” in studiou

… Sa ne vedem cu bine!
Catalin Colniceanu
Catalin-Colniceanu

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Iti multumim ca ai accesat pagina. Daca ti s-a parut interesanta si daca doresti sa fii tinut/a la curent cu informatiile noi, ofertele si promotiile One Picture, te rugam sa ne lasi o adresa de e-mail unde te putem contacta. Stim ca esti ocupat/a, de aceea iti vom trimite un numar mic de e-mailuri. :)

Multumim!
Catalin Colniceanu
Manager | Fotograf

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!