Pe Dana si Gabi i-am cunoscut cu ceva timp in urma. Mai intai a fost Cununia Civila facuta in aer liber intr-o locatie in afara orasului Ramnicu Valcea. Ea si-a dorit foarte mult o sedinta foto speciala. El si-a dorit foarte mult sa scape cat mai repede. 🙂 Ca asa suntem noi barbatii, nu ne place sa fim pusi in situatii in care sa ne exprimam sentimentele prea des. Pana la urma a intrat in joc si se pare ca i-a si placut.

A urmat nunta la cateva luni dupa si din nou o sedinta foto speciala in ziua nuntii. O locatie pe masura si evident acelasi cuplu, de data aceasta extrem de cooperanti, desi am fost contra timp. Pana una-alta ne-am gandit sa vedeti si voi diferentele dintre o fotografie asa cum a iesit din camera si prelucrarea de dupa. Pentru ca uneori timpul si efortul depus in fata computerului este mai mare decat cel in care stai cu ochiul lipit de vizorul camerei.

Enjoy! 😉

 

Hey, asteapta o secunda… 🙂

 
Inainte sa mergi mai departe te rog sa te gandesti la toti cei ce ar putea sa se bucure citind acest articol. Fie ca este vorba de colegi, prieteni, fotografi pe care ii cunosti sau simpli prieteni virtuali de pe facebook sau alte retele de socializare; oameni ca tine care ar putea invata ceva nou de aici sau pur si simplu si-ar “clati” putin ochii in pauza de cafea. Intr-un cuvant toti cei ce ar putea beneficia de sharing-ul tau. Te rugam sa ne acorzi doar o secunda in schimbul a ceea ce ti-am oferit aici si sa impartasesti mai departe acest articol. Doar daca ti-a placut! 🙂 Ne straduim din greu sa facem vizibile pentru tine toate acestea, te rugam sa ne ajuti facand la fel.

La finalul articolului ai mai multe butoane de sharing. Le poti folosi cu incredere! 🙂

De asemenea ma poti vizita pe pagina personala de Facebook sau pe pagina oficiala One Picture vezi ce mai “coc” in studiou

… Sa ne vedem cu bine!
Catalin Colniceanu
Catalin-Colniceanu

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Iti multumim ca ai accesat pagina. Daca ti s-a parut interesanta si daca doresti sa fii tinut/a la curent cu informatiile noi, ofertele si promotiile One Picture, te rugam sa ne lasi o adresa de e-mail unde te putem contacta. Stim ca esti ocupat/a, de aceea iti vom trimite un numar mic de e-mailuri. :)

Multumim!
Catalin Colniceanu
Manager | Fotograf

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!