Salutare tuturor!

Ideea 360 a pornit din intamplare cand am decis sa va facem partasi la cea mai nou tehnologie foto: fotografiile si video 360 virtual reality. In urma cu doar 3 saptamani am luat contact cu tehnologia si din primele secunde am stiut ca trebuie sa aducem aceasta camera la One Picture pentru ca asa cum v-am obisnuit, in fiecare an venim cu ceva nou. Daca te intrebi ce inseamna 360 VR (virtual reality) si cu ce se “mananca”, e simplu – fotografie la 360 de grade cu un singur click de buton. Pana acum pentru o astfel de fotografie era nevoie de echipament de cateva mii de euro si foarte mult timp cu generarea ei, acum totul se face la costuri mult reduse si in timp relativ scurt. Aria de aplicatii este nemarginita: fotografii panoramice si video panoramic pentru agentiile imobiliare, tururi virtuale, transmisii live in 360, fotografii de prezentare in 360, dar ce ne place cel mai tare: selfie stand in 360. Daca pana acum erai limitat doar la un plan focal in care puteai sa te asezi cu prietenii la o poza, acum faci o hora 🙂 in jurul camerei foto si in fotografie o sa apara intregul “peisaj”. In plus perspectiva de bula este la un click distanta si foarte funny.

In bula mea

In bula mea

 

Prin pagina dedicata “In bula mea” pe care o puteti accesa aici: https://www.facebook.com/inbulamea/ ne propunem sa ne distram impreuna cu voi si sa profitam de aceasta tehnologie noua la maxim. Pentru ca ne place sa facem sharing. 🙂 Cum functioneaza? Sunt trei metode:

Metoda 1
Dai Like la pagina Facebook “In bula mea“, te abonezi la notificari astfel: bifezi “Posts in News FeedSee First urmat de Notifications – All posts, events” si urmaresti zilnic momentul in care vom publica bula noua. Identifici locatia din bula, comentezi cu numele locatiei si Tac Pac, esti castigatorul :). Adica personajul din bula urmatoare, dintr-o locatie aleasa de comun acord.

Metoda 2
Daca altcineva a fost mai rapid/rapida ca tine, este suficient sa fii abonat la pagina (sa fi dat Like inainte). Vom alege din cand in cand prin tragere la sorti un castigator. Stabilim locatia, ne bagam in bula si Pac! Ai un selfie 360!

Metoda 3
Dai Share la pagina. Vom alege din cand in cand prin tragere la sorti un castigator. Stabilim locatia, ne bagam in bula din nou si Pac! Ai un selfie 360 foto!

In plus, toate fotografiile din bula (care pe Facebook apar doar intr-un singur plan, le vei regasi pe blogul One Picture in format 360, cum este cea de mai jos.

Abia asteptam sa ne cunoastem si sa facem cat mai multe bule! Fiecare cu bula lui! Sau de ce nu, poti veni cu grupul de prieteni!
Sa fie bule! 😉

Catalin Colniceanu

Prima bula:

Bula doi (cu o parte din echipa care face magie la Bistro Le Club):

Bula trei:

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Iti multumim ca ai accesat pagina. Daca ti s-a parut interesanta si daca doresti sa fii tinut/a la curent cu informatiile noi, ofertele si promotiile One Picture, te rugam sa ne lasi o adresa de e-mail unde te putem contacta. Stim ca esti ocupat/a, de aceea iti vom trimite un numar mic de e-mailuri. :)

Multumim!
Catalin Colniceanu
Manager | Fotograf

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!