Distractia continua! Cred ca v-ati familiarizat cu concepul “In bula mea”. 🙂 Nu inca? Uite despre ce este vorba:

Prin pagina dedicata “In bula mea” pe care o puteti accesa aici: https://www.facebook.com/inbulamea/ ne propunem sa ne distram impreuna cu voi si sa profitam de aceasta tehnologie noua la maxim. Pentru ca ne place sa facem sharing. 🙂 Cum functioneaza? Sunt trei metode:

Metoda 1
Dai Like la pagina Facebook “In bula mea“, te abonezi la notificari astfel: bifezi “Posts in News FeedSee First urmat de Notifications – All posts, events” si urmaresti zilnic momentul in care vom publica bula noua. Identifici locatia din bula, comentezi cu numele locatiei si Tac Pac, esti castigatorul :). Adica personajul din bula urmatoare, dintr-o locatie aleasa de comun acord.

Metoda 2
Daca altcineva a fost mai rapid/rapida ca tine, este suficient sa fii abonat la pagina (sa fi dat Like inainte). Vom alege din cand in cand prin tragere la sorti un castigator. Stabilim locatia, ne bagam in bula si Pac! Ai un selfie 360!

Metoda 3
Dai Share la pagina. Vom alege din cand in cand prin tragere la sorti un castigator. Stabilim locatia, ne bagam in bula din nou si Pac! Ai un selfie 360 foto!

In plus, toate fotografiile din bula (care pe Facebook apar doar intr-un singur plan, le vei regasi pe blogul One Picture in format 360, cum este cea de mai jos.

Abia asteptam sa ne cunoastem si sa facem cat mai multe bule! Fiecare cu bula lui! Sau de ce nu, poti veni cu grupul de prieteni!
Sa fie bule! 😉

Catalin Colniceanu

Bula cinci:

si bula aferenta:

In bula mea - foto 360 VR

In bula mea – foto 360 VR

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Iti multumim ca ai accesat pagina. Daca ti s-a parut interesanta si daca doresti sa fii tinut/a la curent cu informatiile noi, ofertele si promotiile One Picture, te rugam sa ne lasi o adresa de e-mail unde te putem contacta. Stim ca esti ocupat/a, de aceea iti vom trimite un numar mic de e-mailuri. :)

Multumim!
Catalin Colniceanu
Manager | Fotograf

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!