Wallpaper Panorama Lacul Vidra - Transalpina Ski Resort

Wallpaper Panorama Lacul Vidra – Transalpina Ski Resort

Howdy, howdy, howdy!

Mai este putin si vine Mosul…

Pana una alta am dat o fuga la munte sa il spionam. 🙂 Frig domnule frig, s-a ascuns bine probabil, dar a zis sa nu ne lase sa plecam fara un cadou, o imagine de seara extraordinara, un rasarit de luna intr-o cromatica asa cum nu am mai prins de mult timp.

Fotografia este facuta pe soseaua dintre Vidra si Obarsia Lotrului, in apropiere de Transalpina Ski Resort. S-a deschis si partia, tu ce astepti? 🙂

Fotografia de mai sus este afisata la rezolutie mica, dar un simplu click pe ea va duce in Galeria Foto de unde cu click dreapta – “Descarca Imaginea” o veti putea descarca la rezolutie mare (2048 pixeli).

Hey, asteapta o secunda… 🙂

Inainte sa mergi mai departe te rog sa te gandesti la toti cei ce ar putea sa se bucure citind acest articol. Fie ca este vorba de colegi, prieteni, fotografi pe care ii cunosti sau simpli prieteni virtuali de pe facebook sau alte retele de socializare; oameni ca tine care ar putea invata ceva nou de aici sau pur si simplu si-ar “clati” putin ochii in pauza de cafea. Intr-un cuvant toti cei ce ar putea beneficia de sharing-ul tau. Te rugam sa ne acorzi doar o secunda in schimbul a ceea ce ti-am oferit aici si sa impartasesti mai departe acest articol. Doar daca ti-a placut! 🙂 Ne straduim din greu sa facem vizibile pentru tine toate acestea, te rugam sa ne ajuti facand la fel.

La finalul articolului ai mai multe butoane de sharing. Le poti folosi cu incredere! 🙂

De asemenea ma poti vizita pe pagina personala de Facebook sau pe pagina oficiala One Picture vezi ce mai “coc” in studiou

… Sa ne vedem cu bine!
Catalin Colniceanu
Catalin-Colniceanu

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Iti multumim ca ai accesat pagina. Daca ti s-a parut interesanta si daca doresti sa fii tinut/a la curent cu informatiile noi, ofertele si promotiile One Picture, te rugam sa ne lasi o adresa de e-mail unde te putem contacta. Stim ca esti ocupat/a, de aceea iti vom trimite un numar mic de e-mailuri. :)

Multumim!
Catalin Colniceanu
Manager | Fotograf

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!